Computer Service aan huis – Drijber

Sinds 2012 helpen onze experts mensen met computer problemen aan huis. Door onze ervaring en klantgerichte werkwijze kiezen veel mensen voor Light Speed Computer Services. Bij ons staan uw wensen vooraan. Service bezoeken in Drijber kunnen zowel aan huis of kantoor zijn.

Omdat onze experts al vanaf 2012 professionele computer service verzorgen zijn wij het betrouwbare adres in heel Drenthe. Ook voor deskundige adviezen bij de aanschaf van een nieuwe computer. Reparaties worden doeltreffend uitgevoerd, vaak op locatie zodat de computer het huis of kantoor niet hoeft te verlaten. Een handeling kan direct verricht worden dankzij de professionele uitrusting van onze experts.

Bij storing op uw laptop zijn wij ook snel beschikbaar. Vaak is een van onze experts dezelfde dag nog bij u. Omdat wij geen winkel pand onderhouden is onze hulp aanzienlijk goedkoop in vergelijking met andere bedrijven. Bent u al lid van ons abonnement? Dan geldt de korting op het uurtarief. Dat is gemakkelijk besparen!

Maak gemakkelijk een afspraak via Facebook, Whatsapp of via de telefoon. Drijber valt onder onze regio.

Contact gegevens

Naast Whatsapp en Facebook zijn wij ook bereikbaar via:

085 130 5491

info@lightspeedcomputerservices.nl

Wij rijden in deze regio (Drijber)

Laptop en computer reparatie aan huis in Drijber

Wij begrijpen mensen. Een computer of laptop moeten missen is heel ongemakkelijk. Daarom zorgen wij ervoor dat de reparatie bij u aan huis wordt verricht. Onze experts zijn goed uitgerust en hebben de meeste onderdelen op voorraad in de wagen. Voordat een reparatie wordt gedaan leggen wij eerst uit hoe de diagnose gesteld is. Daarna vindt overleg plaats over de mogelijke oplossingen.

Soms moet er een onderdeel besteld worden. Ook in dit geval beschikken de experts snel over het onderdeel. De storing kan dan alsnog vlot verholpen worden.

Lees meer over onze reparatie service


computer service

Computer hulp aan huis in Drijber

Persoonlijke hulp aan huis bij computer vragen. Windows 10 verandert vaak. Hierdoor krijgen veel mensen vragen en komen er niet helemaal meer uit. Dankzij de hulp van Light Speed Computer Services redden veel mensen zichzelf weer met Windows 10. Door rustige en duidelijke uitleg, wij nemen de tijd voor u.

Dankzij ruime ervaring met veel voorkomende software kunnen de experts u daar ook mee helpen. Bijvoorbeeld: Word, Excel, Outlook.

Meer diensten via Light Speed Computer Services

eset internet security

Beveiliging met ESET

De computer is vaak vatbaar voor nare virussen en malware. Wij beschermen onze klanten door ESET Antivirus of Internet Security aan te installeren. Omdat wij geregistreerd partner zijn van ESET bestellen en verlengen wij uw licentie. Ook voor hulp kunt u als klant bij ons terecht.

Lees meer

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/windws-hulp-service-banner.jpg

Hulp bij Windows problemen

Voor hulp bij gebruik en het oplossen van Windows problemen bent u bij ons aan het juiste adres. Soms veroorzaken Windows updates ook fouten. Omdat wij verstand hebben van alle Windows versies helpen wij u het beste.

Lees meer

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/computer-onderhoud.jpg

Computer onderhoud

Gemakkelijk computer problemen voorkomen? Besteed onderhoud uit aan ons. Zo gaat de laptop of computer langer mee en het bespaart geld. Onze experts hebben vaak ervaren dat mensen onderhoud onderschatten. Uiteindelijk gaat het vaak mis en gaat data verloren.

Lees meer