Computer Onderhoud Benneveld

Het is en feit dat computer onderhoud bijdraagt aan een langere levensduur van de computer. Dit geldt ook voor laptops. Wanneer dit met enige regelmaat door een professional wordt uitgevoerd. Onze experts hebben service zeer hoog in het vaandel staan en komen graag bij u langs in Benneveld.

Het leveren van de beste service staat bij onze experts altijd voorop. Computer onderhoud is niet alleen goedkoop. Het onderhoud word ook nog eens bij u thuis of op kantoor uitgevoerd. Zo kan u direct weer verder waar u gebleven was.

Voorkom gemakkelijk storingen op de laptop of computer. Dankzij het onderhoud van Light Speed Computer Services. Ook blijft Windows in een goede conditie verkeren. Dit op zijn beurt zorgt ervoor dat software storingen minder snel voorkomen.Wat ons onderhoud oplevert voor u als klant:Aantoonbaar minder storingen

Computers en laptops gaan langer mee

U krijgt de beste service, snel beschikbaar

Windows werkt beter, met minder risico op storingen

computer onderhoud

De beste onderhoud service aan huis of kantoor

Wij komen graag langs bij u in Benneveld

085 130 5491

Onze service beter en goedkoper dan bij andere computer bedrijven

Om te beginnen is ons uurtarief behoorlijk lager dan bij andere computer service bedrijven. Dit komt mede doordat wij ervoor gekozen hebben geen winkel pand te onderhouden. Dit kost veel geld. En wij vinden dat mensen daar niet aan mee moeten betalen.

Omdat wij weten wat we doen vinden wij sneller de oplossing voor het probleem. Zo nu en dan horen wij dat sommige andere bedrijven een paar uur besteden. Aan het oplossen van een simpel probleem. De installatie van een apparaat als de printer of NAS. Bij ons krijgt u de beste service. Voor de beste prijs. Goedkoper en beter dan bij anderen.

Windows en hardware controle – Benneveld

De expert kan tijdens computer onderhoud alles controleren. Zowel de functies van de hardware componenten in de computer. Als het besturingssysteem. Vaak is dit Windows 10. Door deze controles komen eventuele fouten aan het licht. En worden deze vaak direct opgelost.

Van het opruimen van overbodige bestanden tot de uitgebreide Windows integriteit controle en conditie van de systeemschijf. Onze experts rijden ook regelmatig door Benneveld.

Het besturingssysteem Windows word op vrijwel alle computer meegeleverd. Tegenwoordig is dat Windows 10. Volgens Microsoft word deze versie doorontwikkeld. Regelmatig komen er nieuwe updates en verbeteringen uit.

Deze installeren zich automatisch. Een aantal keer per jaar worden er grote updates uitgebracht. Deze veroorzaken wel eens problemen. Waardoor reparatie of hulp op afstand nodig is om het op te lossen.

Onze experts volgen de ontwikkelingen zodat ze altijd op de hoogte zijn. Zo leveren wij de beste service. Zoals U van ons gewend bent.

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/windws-hulp-service-banner.jpg

Hulp bij Windows problemen

Voor hulp bij gebruik en het oplossen van Windows problemen bent u bij ons aan het juiste adres. Soms veroorzaken Windows updates ook fouten. Omdat wij verstand hebben van alle Windows versies helpen wij u het beste.

Lees meer

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/fp-computer-reparatie.jpg

Snelle reparatie

Het kan u overkomen dat een onderdeel in de computer kapot gaat. Het is van belang dat dit snel word vervangen. Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Wij voeren een reparatie snel en vakkundig uit. Zonder herinstallatie van Windows. Klanten reageren vaak verrast over de snelheid waarmee wij de service verlenen.

Lees meer

service abonnement

Service abonnement

Makkelijker een beroep op Light Speed Computer Services doen, beter beveiligd zijn, periodiek onderhoud en geld besparen? Dan is ons service abonnement de perfecte optie. Iedereen die lid is van ons service abonnement krijgt 10% korting op het uurtarief en de voorrijkosten.

Lees meer