Snelle computer reparatie, altijd duidelijk – Nolde

Wij van Light Speed Computer Services begrijpen hoe lastig het is wanneer een computer niet meer werkt. Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal en voor U is de pc of laptop een belangrijk apparaat. Wij verhelpen problemen snel met een vakkundige reparatie.

Bij ons betaald U geen onnodig hoge kosten voor reparatie. Onze nieuwe klanten zijn vaak verrast over hoe snel en kundig een diagnose gesteld is. Zorgeloos genieten van uw laptop is waar wij voor staan. Wij verzorgen ook graag de beveiliging van uw  laptop systeem. Hiervoor gebruiken wij ESET Internet Security. Wij zien graag dat onze klanten goed beveiligd gebruik maken van het internet. Voor computer reparatie rijden wij door heel Drenthe om onze klanten te ontzorgen. Zo komen wij ook met regelmaat in Nolde

Maak gemakkelijk telefonisch of via Whatsapp een afspraak

085 130 5491reparatie, snel, laptop, voordelig

    Snel beschikbaar


    Snelle diagnose zorgt voor lage kosten


    Top kwaliteit reparatie

reparatie, snel, computer, voordelig

Al sinds 2012 uitstekende service. Betrouwbaar en betrokken

Vanaf dag één zijn wij betrokken bij het oplossen van computer problemen. Bij mensen thuis en op kantoren van bedrijven. Sinds dien vertrouwen steeds meer mensen op onze service. Wij doen er alles aan iedereen de beste service te bieden in regio Drenthe en komen dus ook met regelmaat in Nolde. Onze manier van werken maakt ons tot betrouwbaar service bedrijf.

Laptop reparatie

Onze werkwijze maakt ons uniek. De meeste computer reparatie bedrijven nemen een computer of laptop mee naar hun werkplaats. Wij streven ernaar zo veel mogelijk bij u thuis of op kantoor uit te voeren. Zo ziet U wat er gebeurt en houden we de kosten zo laag mogelijk. Geen overbodige extra ritten naar Nolde, dat werkt in Uw voordeel.

Herinstallatie?

Het is ons opgevallen dat veel andere ‘experts’ graag snel grijpen naar het herinstalleren van Windows. Met als doel het probleem oplossen. Vaak is dit niet nodig. Omdat een probleem prima verholpen kan worden zonder herinstallatie van Windows.

Zelfs bij het upgraden van HDD naar SSD is herinstallatie een overbodige stap. Omdat wij weten waar we mee bezig zijn zult u merken dat er bijna geen herinstallatie worden uitgevoerd door ons. Het probleem word door onze experts kundig opgelost.

Slimme planning

Om iedereen zo snel mogelijk goed te kunnen helpen plannen wij slim. Dit houd in dat er elke dag ruimte word gehouden in de agenda voor urgente problemen. Zo bent u verzekert van snelle hulp in Nolde. Dagen wachten op een beschikbare expert terwijl een laptop reparatie direct nodig is, is erg vervelend. Met onze slimme planning lossen wij dit op.

Deze manier van plannen sluit aan bij ons ideaal om de beste service te leveren.

Meer diensten via Light Speed Computer Services

service abonnement

Service abonnement

Makkelijker een beroep op Light Speed Computer Services doen, beter beveiligd zijn, periodiek onderhoud en geld besparen? Dan is ons service abonnement de perfecte optie. Iedereen die lid is van ons service abonnement krijgt 10% korting op het uurtarief en de voorrijkosten.

Lees meer

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/windws-hulp-service-banner.jpg

Hulp bij Windows problemen

Voor hulp bij gebruik en het oplossen van Windows problemen bent u bij ons aan het juiste adres. Soms veroorzaken Windows updates ook fouten. Omdat wij verstand hebben van alle Windows versies helpen wij u het beste.

Lees meer

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/computer-onderhoud.jpg

Computer onderhoud

Gemakkelijk computer problemen voorkomen? Besteed onderhoud uit aan ons. Zo gaat de laptop of computer langer mee en het bespaart geld. Onze experts hebben vaak ervaren dat mensen onderhoud onderschatten. Uiteindelijk gaat het vaak mis en gaat data verloren.

Lees meer