Computer beveiliging: veilig internet bankieren en surfen

Het is in deze tijd ontzettend belangrijk om goed beschermd het internet op te gaan. Soms hoor je mensen zeggen dat het allemaal wel mee valt. Er liggen wel degelijk gevaren op de loer. Zeker als u gebruik maakt van internet bankieren of veel e-mail’s verstuurd. Zowel privé gebruik als werk. Afgelopen jaar zijn weer veel mensen slachtoffer geworden van ransomware Om goed beschermd te zijn tegen de gevaren van het internet adviseren wij ESET Internet Security.

Waarom wij ESET aanraden

computer beveiliging

Legendarische antivirustechnologie

Bescherm jezelf tegen ransomware en andere typen malware met de bewezen meerlaagse bescherming van ESET, waar meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd op vertrouwen.


Bekijk functies

Antivirus en antispyware
Bied proactieve bescherming tegen elk type digitale bedreiging, inclusief virussen, rootkits, wormen en spyware. Computer beveiliging is onmisbaar.

Exploit Blocker
Blokkeert aanvallen die speciaal zijn ontwikkeld voor het ontwijken van detectiesoftware en elimineert lockscreens en ransomware. Biedt bescherming tegen aanvallen op webbrowsers, PDF-lezers en andere applicaties, inclusief Java-software.

Advanced Memory Scanner
Verbetert de detectie van persistente malware die meerdere encryptielagen gebruikt om activiteiten te verhullen.

Scannen tijdens inactiviteit
Verbetert de systeemprestaties door grondige scans uit te voeren wanneer de computer niet wordt gebruikt. Helpt potentiële inactieve bedreigingen te detecteren voordat ze schade kunnen veroorzaken.

UEFI Scanner
Biedt bescherming tegen bedreigingen die je computer op een dieper niveau aanvallen, nog voordat Windows is opgestart. (Alleen mogelijk bij systemen met de UEFI-systeeminterface.)

Scannen tijdens het downloaden van bestanden
Verkort de scantijd door bepaalde typen bestanden, zoals archieven, tijdens het downloaden te scannen.

Cloud-Powered Scanning
Versnelt het scannen door veilige bestanden op een whitelist te plaatsen op basis van de ESET Live Grid®-reputatiedatabase. Helpt onbekende malware proactief te stoppen door het gedrag van de malware te vergelijken met ons reputatiesysteem in de cloud.

Host-Based Intrusion Prevention System (HIPS)
Hiermee kun je het gedrag van het systeem gedetailleerder aanpassen. Definieer regels voor het systeemregister, actieve processen en programma’s en verbeter zo de beveiliging.

Bescherming tegen scriptaanvallen
Detecteert aanvallen van schadelijke scripts die gebruik willen maken van Windows PowerShell. Detecteert ook schadelijke JavaScripts die aanvallen uitvoeren via je browser. De browsers Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer en Microsoft Edge worden allemaal ondersteund.

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/csm_eye_d49a4b33fe.png

Privacybescherming

Voorkom dat hackers je wachtwoorden misbruiken. Winkel en bankier veilig online. Voorkom dat je kinderen worden blootgesteld aan schadelijke online inhoud.


Bekijk functies

Ransomware Shield
Blokkeert malware die je persoonlijke gegevens vergrendelt en je vervolgens om losgeld vraagt.

Webcam Protection
Controleert voortdurend alle actieve processen en applicaties op je computer om ongeautoriseerd gebruik van je webcam te voorkomen. Je wordt gewaarschuwd als een proces onverwacht toegang probeert te krijgen tot je webcam. Je kunt dat proces vervolgens blokkeren.

Firewall
Voorkomt ongeautoriseerde toegang tot je computer en misbruik van je persoonlijke gegevens.

Network Attack Protection
Beschermt je computer automatisch tegen schadelijke netwerkactiviteiten en blokkeert eventuele bedreigingen.

Anti-Phishing
Beschermt je privacy en activa tegen aanvallen van vervalste websites die gevoelige informatie zoals gebruikersnamen, wachtwoorden en bankgegevens proberen te verzamelen.

Out-of-Home Network
Waarschuwt je wanneer je verbinding maakt met een onbekend netwerk en vraagt je de Strict Protection-modus te activeren. Maakt je device onzichtbaar voor andere computers die verbonden zijn met hetzelfde netwerk.

Ouderlijk toezicht
Kies uit vooraf gedefinieerde categorieën op basis van de leeftijd van je kinderen. Stel een wachtwoord in om te voorkomen dat instellingen kunnen worden gewijzigd en om ongeautoriseerde verwijdering van programma’s tegen te gaan.

Banking & Payment Protection
Met een speciale beveiligde browser waarmee je veilig online kunt betalen. Biedt automatisch bescherming tijdens internetbankieren en wanneer je op internet gebruikmaakt van crypto-wallets. Codeert de communicatie tussen het toetsenbord en de browser voor veiligere transacties. Beschermt je tegen keyloggers.

Connected Home Monitor
Test je router op zwakke plekken, zoals zwakke wachtwoorden of verouderde firmware, en stelt herstelopties voor. Toont een lijst met devices die verbonden zijn met je router en die eenvoudig toegankelijk zijn (smartphone, IoT, enzovoort). Je kunt ook smart devices scannen op zwakke plekken en suggesties bekijken voor het oplossen van mogelijke problemen.

Botnet Protection
Deze extra beveiligingslaag beschermt je tegen botnetmalware en voorkomt dat je computer wordt misbruikt voor spam en netwerkaanvallen. Profiteer van een nieuw soort detectie met Network Signatures, voor nog snellere blokkering van schadelijk verkeer.

Device Control
Hiermee voorkomt je dat je privégegevens zonder toestemming naar een extern device kunnen worden gekopieerd. Je kunt opslagmedia, zoals cd’s, dvd’s, USB-sticks en schijfopslag, blokkeren. Ook kun je devices blokkeren die via Bluetooth, FireWire en seriële/parallelle poorten zijn aangesloten.

Antispam
Voorkomt dat je mailbox wordt overspoeld door ongewenste e-mail.

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/csm_anti-theft_322edbff68.png

Anti-diefstal

Computer beveiliging met anti-diefstal van ESET: door deze te volgen in geval van diefstal of verlies en identificeer de dieven via de ingebouwde camera.


Bekijk functies

Location Tracking
Geef via de ESET® Anti-Theft webinterface op my.eset.com aan dat je je computer verloren bent en laat deze automatisch volgen. De positie wordt weergegeven op een kaart op basis van de Wi-Fi-netwerken in het bereik van de computer wanneer deze online komt. Via ESET Anti-Theft op my.eset.com heb je toegang tot de verzamelde informatie. Een krachtige aanvulling op de computer beveiliging!

Laptop Activity Watch
Hiermee kun je dieven bekijken via de ingebouwde camera van je laptop. Maakt snapshots van het scherm van je gestolen laptop. Alle recente foto’s en snapshots worden opgeslagen in de webinterface van my.eset.com.

Anti-Theft Optimization
Configureer Anti-Theft voor optimale computer beveiliging. Stel automatisch inloggen bij Windows en wachtwoorden voor systeemaccounts in. Je kunt het beveiligingsniveau verhogen door belangrijke systeeminstellingen te wijzigen.

One-Way Messaging
Schrijf een bericht op my.eset.com en laat dit bericht weergeven op je verloren computer. Zo vergroot je de kans dat je je computer terugkrijgt.

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/csm_minimal-power-a_5cbe0ab556.png

Minimaal stroomverbruik

Speel, werk en surf zonder vertraging. Dankzij de accubesparende modus kun je langer online blijven en gamen zonder afleidende pop-ups.


Bekijk functies

Minimale systeembelasting
Zorgt ervoor dat je systeem goed blijft werken en dat de levensduur van de hardware wordt verlengd. Geschikt voor elk systeem. Bespaart internetbandbreedte door zeer kleine updatepakketten. Het is mooi dat computer beveiliging geen extra stroom verbruikt.

Ondersteuning voor draagbare computers
Alle pop-upvensters waarin de gebruiker niets hoeft te doen, updates en systeemverslindende activiteiten worden uitgesteld om resources te sparen. Zo kun je langer online blijven en gaat de accu langer mee.

Gamer Mode
ESET Smart Security Premium schakelt automatisch over naar de stille modus wanneer een programma wordt uitgevoerd op volledig scherm. Systeemupdates en -meldingen worden uitgesteld om resources te sparen voor het spelen van games en het bekijken van video’s, foto’s of presentaties. Tijdens het spelen van games heb je geen last van deze computer beveiliging.

Meer diensten via Light Speed Computer Services

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/windws-hulp-service-banner.jpg

Hulp bij Windows problemen

Voor hulp bij gebruik en het oplossen van Windows problemen bent u bij ons aan het juiste adres. Soms veroorzaken Windows updates ook fouten. Omdat wij verstand hebben van alle Windows versies helpen wij u het beste.

Lees meer

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/owncloudx-logo.png

Owncloud

Wij gebruiken of adviseren geen One Drive van Microsft. Onze eigen cloud dienst beschermt uw privacy en data beter. Owncloud is een heel mooi alternatief en werkt hetzelfde als One Drive. Gemakkelijk voor iedereen. Het is mogelijk deze dienst zelf op uw computer te installeren. Lukt dit toch niet helemaal? Geen punt, wij regelen het voor u via hulp op afstand.

Lees meer

service abonnement

Service abonnement

Makkelijker een beroep op Light Speed Computer Services doen, beter beveiligd zijn, periodiek onderhoud en geld besparen? Dan is ons service abonnement de perfecte optie. Iedereen die lid is van ons service abonnement krijgt 10% korting op het uurtarief en de voorrijkosten.

Lees meer

Maak gemakkelijk telefonisch of via Whatsapp een afspraak

085 130 5491