Windows 10: het meest gebruikte OS voor de computer thuis

Het besturingssysteem Windows word op vrijwel alle computer meegeleverd. Tegenwoordig is dat Windows 10. Volgens Microsoft word deze versie doorontwikkeld. Regelmatig komen er nieuwe updates en verbeteringen uit. Deze installeren zich automatisch. Een aantal keer per jaar worden er grote updates uitgebracht.

Onze experts volgen de ontwikkelingen zodat ze altijd op de hoogte zijn. Zo leveren wij de service aan huis in Barger-Compascuum die U van ons gewend bent.

Waar kunnen wij u mee helpen? – Barger-Compascuum

windows 10 ssd migratie overzetten

Windows 10 verplaatsen naar SSD

Uw computer kan veel sneller werken vanaf SSD. Dit is tegenwoordig bij nieuwe computers vrij standaard. Ook als u een computer heeft die nog vanaf een gewone hardeschijf werkt. Kan deze sneller worden door het inbouwen van een SSD. Wij kunnen Windows 10 op SSD bij u in Barger-Compascuum zetten zonder herinstallatie.

Zo behoud u alle geïnstalleerde apps en instellingen. Het inrichten van een nieuwe Windows 10 installatie kan leuk zijn. Maar de meeste mensen geven de voorkeur aan de vertrouwde situatie. Onze experts hebben jarenlange ervaring met deze upgrade’s. En zorgen daardoor voor een zorgeloze overstap naar SSD.

windows 10, herstel, reparatie, gezondheid

Reparatie en herstel Windows 10

Soms gaat er iets mis. Een hardeschijf in de computer gaat kapot, of een update pakt niet uit zoals de bedoeling was. Het kan iedereen overkomen. Gelukkig hebben de experts van Light Speed Computer Services de kennis en vaardigheden in huis om Windows 10 te herstellen. Ook al is de oorzaak op voorhand niet bekend. Wij vinden het uit, en lossen het probleem op.

Door herstel of reparatie van Windows 10 raakt u de instellingen en geïnstalleerde programma’s niet kwijt. Veel prettiger dan een herinstallatie dus.

Maak gemakkelijk telefonisch of via Whatsapp een afspraak

085 130 5491

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/windows-hulp-alle-versies.jpg

Verstand van alle Windows versies

Natuurlijk bestaan er naast het op dit moment veel gebruikte Windows 10 ook andere versies. Een aantal voorbeelden zijn: Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1. Verder in het verleden kwamen Windows Vista, Windows ME en Windows 2000 voor.

Gelukkig hebben onze experts ervaring en verstand van al deze Windows versies. Niet alleen voor het herstellen en onderhoud. Maar ook voor het aanpassen van instellingen, gebruikers accounts, programma’s en zo voorts.

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/windows-hulp-update.png

Windows update

Een belangrijk onderdeel van Windows 10 is het installeren van de uitgebrachte update pakketten. Deze bevatten verbeteringen en uitbreidingen op de bestaande Windows 10 installatie. Daarom is het erg belangrijk deze update pakketten te installeren. Meestal word dit automatisch uitgevoerd. Soms is een handmatige update noodzakelijk. Bijvoorbeeld als uw computer nog op een oudere versie blijft hangen.

Tijdens het werken achter de computer is het niet de bedoeling dat update pakketten worden geïnstalleerd. Windows biedt een aantal instellingen om hier invloed op uit te oefenen. Welke mogelijkheden er beschikbaar zijn op uw computer hangt ervan af of u de Windows 10 Home of Professional versie heeft geïnstalleerd.

Hulp bij problemen – Barger-Compascuum

Of het nu gaat om programma’s installeren, repareren of beveiligen wij lossen alles op. Onze hulp word door veel mensen hoog gewaardeerd. Wij hebben bij problemen altijd een passende oplossing. Met deze computer hulp bespaart U geld omdat wij uiteindelijk goedkoper zijn dan andere service bedrijven in omgeving Barger-Compascuum.

Windows heeft aandacht nodig bij

hulp bij windows updates
Systeem onderhouds taken


Internet en e-mail veligheid


Privacy instellingen, weet wat je deelt


Meer diensten via Light Speed Computer Services

service abonnement

Service abonnement

Makkelijker een beroep op Light Speed Computer Services doen, beter beveiligd zijn, periodiek onderhoud in Barger-Compascuum en geld besparen? Dan is ons service abonnement de perfecte optie. Iedereen die lid is van ons service abonnement krijgt 10% korting op het uurtarief en de voorrijkosten.

Lees meer

https://lightspeedcomputerservices.nl/computer-service/wp-content/uploads/2019/09/fp-computer-reparatie.jpg

Snelle reparatie

Het kan u overkomen dat een onderdeel in de computer kapot gaat. Het is van belang dat dit snel word vervangen. Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Wij voeren een reparatie snel en vakkundig uit. Zonder herinstallatie van Windows. Klanten reageren vaak verrast over de snelheid waarmee wij de service verlenen. Wij helpen u ook graag als u in Barger-Compascuum woont.

Lees meer

eset internet security

Beveiliging met ESET

De computer is vaak vatbaar voor nare virussen en malware. Wij beschermen onze klanten door ESET Antivirus of Internet Security aan te installeren. Omdat wij geregistreerd partner zijn van ESET bestellen en verlengen wij uw licentie. Ook voor hulp kunt u als klant bij ons terecht.

Lees meer